plano L.jpg

Lolita's apartment

 

The clients of this apartment, in the centre of Madrid, decided to renovate it when their daughter became an adolescent. This change in the life of their daughter is the heart of this project.

The apartment presented one space subdivided in many little rooms. We proposed one open space with three parts which show this new vital experience, about the independence, meetings and agreements.

The parents’ space maintains its position and has had a new territory added to the bathroom. 

The daughter’s space is a flexible space that can enlarge and transform just as the family needs.

The common space, composed of the kitchen, dining room and living room, is a flexible space that can be transformed by the rearrangement of the furniture.

The materials, like the tiles and the colours, tells the story of this couple’s life, their origins and their beloved Andalusia.